League Banner

Om POWER Ligaen

POWER Ligaen er Danmarks stærkeste Counter-Strike liga og har til formål at skabe et godt fundament for alle de upcoming danske hold, som endnu ikke kan bryste sig af fuldtidskontrakter. Dust2.dk og POWER indgik i 2021 er samarbejde, hvor vi sammen vil skabe og finde fremtidens nye danske stjerner, og det opnår vi ved at skabe et professionelt miljø i ligaen og en klar vej til de absolut bedste danske hold.

Ligaen, der drives af Dust2.dk, blev startet i januar 2018 sammen med 8 danske hold, og de første sæsoner var der kun 8 hold i ligaen. Senere udvidede vi med endnu en division til hvor vi står i dag med 12 divisioner, der tæller sammenlagt 118 hold. Den øverste division hedder POWER Ligaen, derefter kommer 1. Division, og derefter er 2. Division, der er delt i to grupper. Herefter kommer 3. og 4. division, der er delt i fire grupper.

Struktur

POWER Ligaen
1. Division
2. Division A
2. Division B
3. Div. A
3. Div. B
3. Div. C
3. Div. D
4. Div. A
4. Div. B
4. Div. C
4. Div. D

Det er ikke muligt for alle at tilmelde sig ligaen, da vi mellem hver sæson åbner op for ansøgninger. Vi tager kun det antal hold ind, som vi kan håndtere, da kernen i Dust2.dk er at arbejde for scenen, og det sker ikke ved for store mundfulde. Ydermere tager vi kun de hold ind, som vi mener vil tilgå ligaen med den seriøsitet, der er behov for, og som vi tror på kan holde sammen over en hel sæson – og gerne flere sæsoner.

Præmiepuljen lyder på 114.000 kroner i hver sæson, hvoraf 80.000 går til POWER Ligaen, mens de resterende 34.000 fordeles mellem 1., 2., 3. og 4. Division.

Hall of Fame

Sæson 23
Sæson 22
Sæson 13
#1 Text
AGF logo
AGF
mvpText
HECTOz
HECTOz
Sæson 12
Sæson 11
#1 Text
Copenhagen Flames logo
Copenhagen Flames
Sæson 10
Sæson 9
#1 Text
GoldenGitte logo
GoldenGitte
mvpText
TBA
TBA
Sæson 8
#1 Text
Brutalis logo
Brutalis
mvpText
TBA
TBA
Sæson 7
Sæson 6
#1 Text
Atlando logo
Atlando
mvpText
TBA
TBA
Sæson 4
#1 Text
Great Danes logo
Great Danes
mvpText
TBA
TBA
Sæson 3
#1 Text
Serenic logo
Serenic
mvpText
TBA
TBA
Sæson 2
#1 Text
Odense Esport logo
Odense Esport
mvpText
TBA
TBA
Sæson 1
#1 Text
Serenic logo
Serenic
mvpText
TBA
TBA